Avrupa devleri Yusuf Demir’in peşinde!

Sarı-kırmızılıların yaz transfer devrinde takımına kattığı Yusuf Demir, futbolseverleri heyecanlandırmış ve yıldız adayından beklentiler artmıştı. Fakat Avrupa basınında çıkan haberlere nazaran, taliplerini arttıran genç yıldız, Galatasaray’ın elinden kaçabilir.

İtalyan medyasından Calciomercato’nun haberine nazaran, Cimbom’un dönem başında 6 milyon Euro bonservis bedeliyle takımına kattığı Yusuf Demir’i kıymetli ekipler takip ediyor.

Dortmund yakından takip ediyor!

Alman devi Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen’in yanı sıra İtalya Ligi kadrolarından Sassuolo, Sampdoria ve Torino da oyuncuyla yakından ilgileniyor.

2021 yılında Barcelona’nın 10 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Yusuf Demir, potansiyeli ile Avrupa kulüplerinin iştahını kabartıyor.

Bilindiği gibi Galatasaray, Avusturya Ulusal Kadrosu’nda yer aldığı için yabancı statüsünde yer alan Yusuf Demir’in yerli olarak oynaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yabancı sonuna takılıyor!

Genç yıldız 8+3 kuralı nedeniyle Galatasaray’da çok az forma bahtı buluyor.

Ligde son maçına 5. haftadaki Konyaspor karşısında çıkan 19 yaşındaki oyuncu, akabinde Adana Demir maçında sakatlığı nedeniyle yoktu. Kayserispor’a karşı ise 21 kişilik takıma giremedi.

Büyük beklentilerin olduğu Yusuf, 6. haftadaki Kasımpaşa maçında 13, 7. haftadaki Konyaspor müsabakasında ise 27 dakika alanda kaldı. Toplamda 40 dakika mühlet aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir